Praktische tips

Hoe zich te ontdoen van de scherpe visgeur na het koken: eenvoudige tips van ervaren huisvrouwen

#image_title
475views

Iedereen weet dat visaroma’s moeilijk van werkoppervlakken en handen te verwijderen zijn.

Als regelmatig wassen niet helpt, zijn aanvullende maatregelen nodig.

U kunt bijvoorbeeld citroensap gebruiken voor verwerking.

Je moet het in het besmette gebied wrijven. Hierna moet de snijplank of het mes onder warm water worden gewassen.

Vis
Foto: © Belnovosti

Gewone tafelazijn, dat ook een antiseptisch middel is, vernietigt ook geuren.

Een andere goede manier om visgeur te bestrijden is zuiveringszout.

Dit bulkingrediënt moet worden gemengd met een kleine hoeveelheid water voordat oppervlakken worden behandeld om een ​​dikke pasta te vormen.

Laat deze oplossing een paar minuten op de vlekken zitten en spoel vervolgens af met warm water.

Als de geur van vis in de keuken hangt, moet je een beetje frisdrank in een kopje gieten en op tafel laten liggen.

Versgemalen koffie helpt hier ook.

Ze kunnen ook worden gebruikt om oppervlakken te reinigen en op te frissen. Om dit te doen, moet koffie worden gemengd met vloeibare zeep of afwasmiddel.

Eerder vertelden we je hoe je gestoomde vis heerlijk kunt bereiden.