Praktische tips

Nee Olivier: een koninklijke salade van kaviaar en rode vis is perfect voor het nieuwe jaar

#image_title
479views

Alle huisvrouwen rennen door de winkels op zoek naar de meest verse en meest geschikte producten voor hun nieuwjaarstafel.

Ze breken hun hoofd over welk menu ze moeten maken en hoe ze hun gasten moeten verrassen; iedereen wil natuurlijk origineel zijn. Maar wat te doen als iedereen de Olivier-salade al beu is? Je kunt in plaats daarvan een koningssalade maken! Hier is zijn recept.

Absoluut iedereen zal van de salade houden, zelfs gasten die vaak hun neus optrekken en niets willen eten aan de vakantietafel.

De salade heeft niet alleen een delicate textuur en aangename smaak, hij bevat ook een enorme hoeveelheid vitamines.

Kaviaar
Foto: © Belnovosti

Wat is er nodig om het te bereiden?

  • 4 aardappelen;
  • 4 eieren;
  • 2 middelgrote of 1 grote ui;
  • 450 g zalm;
  • 300 g krabsticks;
  • 200 g kaas;
  • 150 g zalmkaviaar;
  • mayonaise.

Je moet dus de eieren en aardappelen koken en de ui goudbruin bakken, nadat je hem in kleine blokjes hebt gesneden.

De zalm moet in twee delen worden verdeeld: het ene gaat in de salade en het andere wordt gebruikt om het gerecht te versieren.

De eerste laag moet de vis zijn, dan de ui en een laag mayonaise, waarna je de aardappelen raspt en de volgende laag maakt, en de laag vervolgens ook bestrijken met mayonaise zodat de salade goed doordrenkt is.

Vervolgens moet je krabsticks, in reepjes gesneden of geraspt, op de mayonaise leggen, en dan komt de mayonaise weer.

De volgende laag is aan het eind geraspte kaas, mayonaise en eieren.

Om de salade ten slotte te versieren, moet je plakjes zalm nemen en deze als een bloem rangschikken, en rode kaviaar tussen de bloemblaadjes toevoegen. Je kunt de salade versieren met peterselie. En het gerecht is klaar!

Eerder vertelden we je wat je voor het ontbijt moet koken om een ​​kater te bestrijden.