Praktische tips

Waarom ervaren huisvrouwen koffiedik niet weggooien: hier leest u hoe ze nuttig kunnen worden gebruikt in het dagelijks leven

#image_title
458views

Veel mensen houden van aromatische en verkwikkende koffie. Na zo’n drankje blijft er meestal grond achter.

Maar je moet het niet weggooien.

Het is niet nodig voor waarzeggerij, maar voor het oplossen van enkele alledaagse problemen.

Niet iedereen weet het, maar koffiedik helpt onaangename geurtjes in de koelkast te bestrijden. Onmiddellijk na het zetten moet de cake worden uitgeperst en in de koelkast worden geplaatst.

Koffie
Foto: © Belnovosti

Dergelijk afval absorbeert vanwege zijn structuur perfect vreemde geuren.

Het is de moeite waard om te overwegen dat het terrein periodiek moet worden gewijzigd. Het is beter om dit elke twee tot drie dagen te doen, zodat het effect merkbaar is.

Dit is niet de enige manier om pulp in de keuken te gebruiken.

Het is vermeldenswaard dat het product ook helpt bij het afwassen van oude vlekken.

Breng een beetje natuurproduct aan op de spons en behandel het oppervlak van keramiek, porselein of metaal.

Dit koffie- en natuurproduct werkt het beste om vlekken op aluminium kookgerei te verwijderen.

Eerder vertelden we je hoe en waarom je koffiedik in de tuin gebruikt.