Praktische tips

Wat te doen met vuil roestvrij staal in de keuken: het is een kieskeurig materiaal, maar je hebt geen remedies nodig

#image_title
476views

Roestvrij staal wordt beschouwd als een materiaal dat gemakkelijk te reinigen is van voedselresten en verbrand voedsel.

Maar de moeilijkheid is dat dit materiaal relatief moeilijk te onderhouden is, ondanks het vermogen van het metaal om roest te weerstaan.

Gelukkig heb je geen chemicaliën nodig om vuil en voedselresten van zo’n oppervlak te verwijderen.

Ons advies kan nauwelijks een lifehack worden genoemd, aangezien deze methode de eenvoudigste in de hele geschiedenis van internet kan worden genoemd.

bord
Foto: © Belnovosti

Hoe maak je een roestvrijstalen oppervlak schoon?

Het enige wat u hoeft te doen is water en zeep nemen – bevochtig een zachte spons in een sopje en veeg het oppervlak voorzichtig af.

We verwijderen het resterende product met een gewone handdoek, waarmee u de vaat afveegt, en vegen aan het einde af met een droge handdoek om eventueel achtergebleven water te verwijderen.

Als er vingerafdrukken zichtbaar zijn op het metaal, kunt u glasreiniger gebruiken. Gebruik in geen geval schurende producten.

We schreven eerder over het correct bewaren van uien in de keuken.