Diëten

Waarom het van vitaal belang is om na 50 jaar vis te eten: het antwoord van een voedingsdeskundige

449views

Naarmate u ouder wordt, moet u uw menu verantwoorder plannen. Uw dieet moet bijvoorbeeld vis bevatten.

Niettemin is dit product rijk aan eiwitten en andere nuttige componenten die helpen de spiermassa te behouden en het lichaam energie te geven.

Maar dit zijn niet alle voordelen waarmee u rekening moet houden bij het wijzigen van uw gebruikelijke menu.

“Dit helpt de jeugdigheid van het lichaam te verlengen en energieker te zijn”, citeert de publicatie van Evening Moskou voedingsdeskundige Olga Redina.

Vis
Foto: © Belnovosti

De arts voegde eraan toe dat vis stoffen bevat die het hart en de bloedvaten in een normale toestand houden, een positief effect hebben op de hersenactiviteit en de immuniteit verbeteren.

Daarnaast bevat dit product elementen die de spijsvertering verbeteren en de eetlust verminderen.

De arts benadrukte dat vis vitamine D bevat, wat vooral belangrijk is voor oudere mensen, omdat het helpt de botten te versterken en osteoporose te voorkomen.

Eerder vertelden we je hoe je heerlijk vis in beslag kunt koken.