Diëten

Welke soepen je als lunch kunt eten, en welke ’s morgens of’ s avonds: onthoud voor eens en voor altijd

#image_title
482views

Iedereen is sinds zijn kindertijd gewend aan hete soep als lunch. Een deel van de bevolking kan op andere tijdstippen van de dag voorgerechten eten.

Slechts weinig mensen hebben enig idee wat voor soort soep je als lunch kunt eten en welke als ontbijt of diner.

Deskundigen waarschuwen dat in dit opzicht alles niet zo eenvoudig is.

Vooral degenen die gewend zijn om ’s morgens,’ s middags of ’s avonds voorgerechten te eten, moeten voorzichtig zijn.

Soep
Foto: © Belnovosti

Het blijkt dat soep geen universeel gerecht kan worden genoemd.

Allereerst moet je uitzoeken of het nuttig kan worden genoemd.

Deskundigen raden daarom aan aandacht te besteden aan gepureerde soep gemaakt van groenten, gevogelte of konijn, vis en kalfsvlees.

Maar het belangrijkste is om te koken met zelfgemaakt vlees.

Als het vlees in de winkel is gekocht of de herkomst onbekend is, kunnen complicaties worden vermeden als de eerste bouillon wordt afgetapt en de soep in de tweede bouillon wordt gekookt.

Wat het tijdstip van de dag betreft, is het beter om voor de lunch een rijke soep met vleesbouillon te serveren.

En ’s morgens of’ s avonds kunt u een lichte vlees- of groentesoep bereiden.

Overigens kunnen voorgerechten zonder vlees op elk moment van de dag worden gegeten.

Eerder vertelden we je hoe je kunt afvallen zonder een dieet te volgen.