Bereid een uiterst eenvoudige en heerlijke seizoensappeltaart. Deze vruchten zijn erg nuttig en het is de moeite waard om ze in elk mogelijk gerecht op te nemen vanwege de heerlijke smaak die ze geven. Bladerdeeg is altijd heel gemakkelijk om mee te werken, dus ook als je een beginnende kok bent, zul je geen problemen ondervinden. Lees verder om erachter te komen wat de stappen zijn.
Benodigde producten:
- 400 gram bladerdeeg
- 4 appels
- 1/2 theelepel. suiker
- 1/2 theelepel. walnoten
- 1 theelepel kaneel
- 2 eetlepels. poedersuiker
ROOMsoep van broccoli, aardappelen en asperges: Gezond en lekker
Methode van voorbereiden:
De eerste stap van het recept is het schillen van vier appels en deze in blokjes snijden. Doe ze in een geschikte kom en voeg de gemalen walnoten, kristalsuiker en kaneel toe. Roer het mengsel goed.
Het bladerdeeg wordt iets uitgerold, zodat het tijdens het bakken niet te veel rijst. Vervolgens wordt het in een rechthoek gesneden waarvan de lengte dicht bij de lengte ligt van de rechthoekige pan waarin de appeltaart zal worden gebakken.
De vulling wordt aan het ene uiteinde van het stuk deeg geplaatst en het dessert wordt opgerold. Het wordt in een bakplaat met bakpapier aan de onderkant geplaatst. De rest van de stukken worden op dezelfde manier gevormd, totdat de ruimte in de lade opraakt.
Bak op 180 graden gedurende ongeveer 30 minuten of tot het gaar is. Bestrooi met poedersuiker en serveer.
Eet smakelijk!
Bekijk al het laatste nieuws van Actualno.com
Meer van RECEPTEN:
Hoe maak je echte zelfgemaakte chocolade?
Hoe bereid je de traditionele Turkse soutlash?
Alleen voor beginnende koks – Maak de gemakkelijkste pannenkoeken
Met deze verse koolkruiden kun je niet fout gaan: het maakt hem uniek
Groentenroomsoep: Gezond en erg lekker
Aromatische limoendressing met knoflook voor salades en gerechten
Hoe maak je een eenvoudige cake met griesmeel en yoghurt?
Cacaocakes met pompoen en kaneel: Zo eenvoudig is het te bereiden
Turkse linzen – hier is het verschil in bereiding
Een smakelijk recept voor mediterrane fusilli