Praktische tips

Hoe zich te ontdoen van visgeur na het koken: er zijn 4 manieren

#image_title
473views

Vis en zeevruchten hebben een specifieke geur die tijdens het koken sterker wordt.

De geur vreet aan keukentextiel en snijplanken. Letterlijk alles begint na het koken naar vis te ruiken. Maar dit probleem kan worden overwonnen.

Huisvrouwen kregen te horen wat de eenvoudigste manieren zijn om onaangename geuren te elimineren.

Optie 1: Citroensap

Citroensap wordt gebruikt om snijplanken, messen en handen te behandelen. Vervolgens kunt u uw handen en keukengerei wassen met warm water en afwasmiddel.

Vis
Foto: © Belnovosti

Om de lucht in de kamer te verfrissen, kunt u water aan de kook brengen, de resterende citroen eraan toevoegen en een tijdje laten koken met het deksel open.

Optie 2: Azijn

Als er af en toe citroenen in de keuken verschijnen, is azijn altijd beschikbaar.

Maak de doek vochtig en veeg de oppervlakken af ​​die in contact zijn gekomen met de vis. De geur van azijn zal snel verdwijnen.

Optie #3: zuiveringszout

Meng een kleine hoeveelheid baking soda met water en veeg het werkoppervlak af. Spoel na een paar minuten de baking soda af met water.

Optie 4: Zet wat koffie

Een andere heerlijke en natuurlijke smaak is natuurlijke koffie. Je kunt er ook kaneel, gember en andere favoriete kruiden aan toevoegen.

De geur van de drank zal de geur van vis vervangen, en koffiecake kan worden gebruikt als scrub voor handen en keukengerei, wat ook zal helpen bij het verwijderen van geuren van zeevruchten.

Eerder vertelden we u hoe u het schoonmaken van uw appartement eenvoudiger kunt maken.