Praktische tips

Is het nodig om een ​​ovenschaal in te vetten: elk geval is uniek – afhankelijk van het materiaal

509views

De vraag die elke huisvrouw zonder uitzondering zorgen baart, is: “Moet ik de ovenschaal invetten?”

We probeerden de waarheid te achterhalen en kwamen erachter dat het antwoord op de gestelde vraag afhangt van het materiaal waaruit het formulier is gemaakt.

Neem bijvoorbeeld siliconenvormpjes, die meestal worden gebruikt om muffins in de oven te bakken.

Volgens ervaren koks hoeft dergelijk materiaal slechts één keer met olie te worden gesmeerd – vóór het eerste gebruik.

Bakkerij
Foto: Pixabay

In de toekomst zal de afgewerkte cake gemakkelijk van de siliconen scheiden.

Als we het hebben over mallen gemaakt van glas en metaal (inclusief antiaanbaklaag), dan moeten ze voor elk gebruik worden gesmeerd.

Als het gebeurt dat u zich aan het voorbereiden was om een ​​cake te bakken, maar ontdekt dat u geen boter meer heeft om de pannen te smeren, gebruik dan alternatieve methoden.

Denk hierbij aan het gebruik van speciaal bakpapier, voedselfolie of teflonfolie.

Eerder deelden we een recept voor heerlijke en aromatische theekoekjes.