Praktische tips

Waarom honing met azijn mengen: een truc die iedereen moet kennen

#image_title
477views

Het is moeilijk om meer onverenigbare producten te noemen dan natuurlijke honing en tafelazijn. Soms verschijnt dit echtpaar echter in volksraden.

Neem dit advies ter harte. Laten we je vertellen waarom je de ingrediënten eigenlijk moet mengen.

Azijn wordt als conserveermiddel beschouwd. Het wordt zowel bij het koken als in het dagelijks leven evenzeer gebruikt.

Natuurlijke honing wordt al goed bewaard en wordt uitsluitend gebruikt in de keuken of in de volksgeneeskunde.

Honing
Foto: © Belnovosti

Het lijkt erop dat deze producten eenvoudigweg niets gemeen kunnen hebben, maar dat is niet zo.

Feit is dat je met behulp van azijn een gewetenloze honingverkoper kunt ontmaskeren.

Het is geen geheim dat honing vaak wordt nagemaakt, verdund of gereconstitueerd, en wil doorgaan voor nieuwe collectie.

In elk van de genoemde gevallen verliest het bijenteeltproduct zijn gunstige eigenschappen, maar daalt het niet in prijs.

Hoe honing testen?

Neem een ​​kleine hoeveelheid honing en verdun met water tot een vloeibare consistentie.

Voeg vervolgens azijnessence toe. Als je schuim ziet en sissen hoort in de honingoplossing nadat je azijn hebt toegevoegd, dan heb je een nep verkocht.

Dit zal niet gebeuren met natuurlijke honing van hoge kwaliteit.

Eerder vertelden we je hoe je de versheid van groenten in de koelkast kunt verlengen.