Een geurig en smaakvol gerecht dat je snel en gemakkelijk maakt.
van Niki Mitareas
Klaar in 50′
Materialen
1 drankje ongeveer 800 g. (of 4 plakjes rofu)
1 kilo selderij
1 stuk bleekselderij
1 kopje olijfolie
2 verse uien, in stukjes gesneden
1 teentje knoflook
sap van 1 citroen
1 glas witte wijn
zout
versgemalen peper
Procedure
Was de vis, maak hem schoon, zout hem en bedek hem met citroensap. Zet het 10 minuten in de koelkast om het vruchtvlees steviger te maken, zodat het tijdens het koken niet oplost.
Fruit de uien en knoflook met olijfolie, op middelhoog vuur. Blus af met de wijn en doe de bleekselderij en knolselderij in de pot. Leg de vis erop, dek de pan af en laat 20 minuten koken. Voeg ten slotte zout en versgemalen peper toe en kook gedurende 1 minuut.
olijfmagazine.gr