Alle artikelen

Snelle baklava’s | zarpanews.gr

#image_title
165views

Ontdek hoe je de snelste en gemakkelijkste baklava maakt in minder dan 10 minuten! Het recept waar je dol op zult zijn en keer op keer zult maken!

Componenten

10-11 bladerdeegvellen

150 gr. boter

200 gr. Honing

Voor serveren

50 gr. pistachenoten, gehakt

Uitvoeringsmethode

Verwarm de oven voor op 170°C in de lucht.

Leg de korstvellen op elkaar met de korte kant naar ons toe op het aanrecht.

Rol het op tot een rol, snijd het met een gekarteld mes in 12 gelijke rollen en doe ze in een muffinvorm met plaats voor 12 personen.

Snijd de boter in 12 stukken en verdeel deze over de broodjes.

Schuif het in de oven en bak 60-70 minuten op het bovenste rooster.

Haal uit de oven en bestrooi met 1 eetl. honing elke rol terwijl ze nog heet zijn.

Laat het 5-10 minuten staan, haal het uit de vorm en serveer met pistachenoten.

akispetretzikis.com