Diëten

Welke voedingsmiddelen zijn schadelijk om te eten met kwark: 90% maakt fouten

#image_title
548views

Om ervoor te zorgen dat voedingsproducten het lichaam ten goede komen, hoeft u niet alleen de samenstelling zorgvuldig te bestuderen.

Het is belangrijk om te weten over de compatibiliteit van bepaalde ingrediënten die, in combinatie met ongewenste producten, schadelijk worden. Zelfs kwark kan slecht zijn voor het lichaam.

Experts vertellen ons waar je geen kwark mee kunt eten om je gezondheid niet te schaden.

Vruchten

Bij zuur fruit (voornamelijk citrusvruchten) kan kwark maagklachten en spijsverteringsproblemen veroorzaken.

Hüttenkäse
Foto: © Belnovosti

Het wordt ook niet aanbevolen om bananen en druiven te consumeren met kwark. Ze bevatten veel suikers, die gisting in de maag en gasvorming kunnen veroorzaken.

Zuivelproducten

Melk en natuurlijke yoghurt samen met kwark kunnen de maag overbelasten, wat weer gepaard gaat met een aantal complicaties, vooral als je lactose-intolerant bent.

Vettig voedsel

Dit geldt voor mayonaise, boter of margarine, wat kan resulteren in een verhoging van het slechte cholesterolgehalte in het bloed. Het cardiovasculaire systeem zal niet aan de gevolgen ontsnappen.

Zoete desserts

Bakken, koekjes, taarten met kwark en suiker zorgen voor een verhoging van de bloedsuikerspiegel. De gevolgen kunnen zeer negatief zijn.

Vlees en vis

Het eten van kwark na vet vlees kan een zwaar gevoel in de maag veroorzaken. En na gezouten vis kan de stofwisseling verslechteren.

Tegelijkertijd wordt kwark gecombineerd met kabeljauw, baars of koolvis.

Alcohol

In dit geval vertraagt ​​de spijsvertering en treedt er maagklachten op.

We vertelden je eerder welk dieet de kans op het coronavirus verkleint.