Records

Welke 3 zeldzame groenten gebruiken chef-koks in dure restaurants: zelfs fijnproevers weten er niets van

#image_title
455views

Mensen die minstens één keer in hun leven een duur restaurant met wereldwijde bekendheid hebben bezocht, zullen de gastronomische ervaring die ze hebben gehad nooit meer kunnen vergeten.

Hier zijn verschillende eenvoudige verklaringen voor.

Dergelijke restaurants hebben een bijzondere sfeer, alles is tot in het kleinste detail doordacht, de klant voelt zich zo comfortabel mogelijk. Het belangrijkste onderdeel van succes is echter de keuken. Beroemde chef-koks staan ​​klaar om zeldzame en dure producten te gebruiken om hun gasten aangenaam te verrassen.

Welke 3 dure groenten gebruiken beroemde chef-koks?

Roze salade

Weinig mensen weten dat sla een spectaculaire roze kleur kan hebben. Wanneer ze op een bord worden geserveerd, zien dergelijke groenten er ongelooflijk indrukwekkend en mooi uit.

restaurant
Foto: Pixabay

Zeldzame soort spinazie

Weinig mensen weten dat er een bijzondere spinaziesoort bestaat waar beroemde chef-koks maanden op willen wachten. We hebben het over een zeldzame Japanse bladgroentevariëteit, die ook de duurste in zijn categorie is.

Speciale Franse aardappelen

Le Bonnotte staat bij veel fijnproevers bekend als de duurste aardappel ter wereld. Een interessant feit is dat de groente biologisch is en onder unieke omstandigheden wordt geteeld.

Het is ook vermeldenswaard dat de smaak van dergelijke aardappelen interessanter en ongebruikelijker zal zijn.