Beauty en Gezondheid

Waarom je altijd een stukje reuzel in de koelkast moet bewaren: doktersadvies

#image_title
461views

Veel mensen houden van reuzel. Dit is een uitstekend voorgerecht dat zelfs op een vakantietafel altijd een aanvulling zal zijn.

Tegelijkertijd zijn velen “bang” voor een dergelijk product, in de overtuiging dat het het cholesterolgehalte negatief beïnvloedt en tot extra kilo’s leidt.

Maar dit is niet het geval als u eenvoudige regels volgt.

Je hoeft bijvoorbeeld niet meer dan 30 gram product per dag te eten.

Salo
Foto: © Belnovosti

Als je een stukje reuzel wilt eten, kun je dat beter in de eerste helft van de dag doen, en ook zonder brood.

Kies geen gerookt product.

Dokter Ekaterina Volkova sprak over andere voordelen van reuzel in een gewoon dieet.

Allereerst merkte ze op dat het product omega-3-onverzadigde vetten bevat, meldt Rossiyskaya Gazeta.

Zoals Volkova opmerkte, wordt een dergelijk product beschouwd als een uitstekende stimulator van de galblaasfunctie.

Bovendien is reuzel, zoals de specialist uitlegde, een bron van in vet oplosbare vitamines.

Eerder vertelden we je hoe je reuzel heerlijk kunt inmaken.