Beauty en Gezondheid

Waarom je verse groenten en fruit moet laten staan ​​als je verkouden bent: commentaar van de dokter

#image_title
555views

Tijdens ziekte heeft het lichaam meer kracht nodig om infecties te bestrijden.

Daarom is het beter om zwaar voedsel te vermijden.

Tegelijkertijd is het noodzakelijk om niet alleen vettig, zoet of fastfood uit het dieet te verwijderen. Je moet de hoeveelheid verse groenten en fruit beperken.

Het verteren ervan kost ook veel moeite. Het is beter om ze na herstel in het dieet op te nemen.

Mandarijnen
Foto: © Belnovosti

Endocrinoloog Oksana Mikhaleva vertelde hierover aan Gazeta.Ru.

Ze zei dat groenten en fruit gegeten kunnen worden, maar in minimale hoeveelheden.

Het is raadzaam om dergelijke producten te bakken.

Je moet ook kiezen voor lichte gerechten van magere vis of gekookt gevogelte.

De arts merkte op dat lekkernijen gemaakt van kwark, gefermenteerde melkproducten en lichte bouillon voordelen zullen opleveren.

Bovendien is het noodzakelijk om de toevoer van energie in de vorm van eenvoudige koolhydraten te garanderen.

Je kunt bijvoorbeeld melk met honing drinken. Het is belangrijk om zoveel mogelijk schoon water te drinken.

Eerder schreven we over 5 nuttige regels die de gezondheid helpen verbeteren.