Beauty en Gezondheid

Wat er gebeurt als je zelfgemaakte aspirine uit blik eet: veel mensen hebben geen idee

#image_title
486views

Zelf ingeblikt voedsel gaat niet lang mee als u geen conserveermiddelen gebruikt. Populaire zijn zout, azijn en citroenzuur.

Niet alle huisvrouwen, maar sommigen, vinden het nodig om aspirine toe te voegen. Er wordt gezegd dat het beschermt tegen schimmels en gisting.

Experts zeiden wat er met het lichaam zal gebeuren als je constant zakata met het medicijn eet.

Het is duidelijk dat een dergelijke truc zelfgemaakte augurken niet gezonder of veiliger maakt. Het is precies het tegenovergestelde.

Augurken
Foto: © Belnovosti

Ten eerste hebben zout, azijn en andere soorten conserveermiddelen een negatief effect op het lichaam.

Door frequente consumptie van zout voedsel moet je meer water drinken, en dit gaat gepaard met het optreden van oedeem, de nieren lijden er ook onder en het risico op het ontwikkelen van urolithiasis neemt toe.

Er bestaat een zeker risico voor het cardiovasculaire systeem.

Ten tweede ontwikkelen zich door azijn en citroenzuur ziekten van het spijsverteringsstelsel.

Wat betreft aspirinesupplementen zeggen experts openlijk dat het onmogelijk is om dergelijke voorbereidingen voor de winter te treffen.

Eerder vertelden we je waarom je geen verse groenten en fruit moet eten als je verkouden bent.