Elke slimme huisvrouw weet dat er geen betere tijd is om wintervoedsel te bereiden dan de herfst. En hoewel er nog steeds verse groenten op de markt zijn, raden we je aan een gestoomde augurk te maken.

De augurk behoeft geen introductie. Ze is de koningin van de wintertafel en er is nauwelijks een Bulgaarse familie die niet van haar houdt.

Gemarineerde tomaten in een pot: het geheim van het perfecte wintervoedsel is onthuld! AFBEELDINGEN

Dit is een heerlijk en uiterst gezond ingeblikt gerecht. En hoewel de bereiding ervan op het eerste gezicht misschien ingewikkeld lijkt, is dit in werkelijkheid helemaal niet het geval.

We weten zeker dat je talloze manieren kent om deze wintertraktatie te maken. Vandaag bieden we u echter nog een paar recepten voor knapperige, gestoomde augurken, die elke huisvrouw met trots op tafel zal zetten.

Hoe je deze nuttige en knapperige winterverleiding kunt bereiden, zie jenata.blitz.bg.