Culinair

Wat toe te voegen aan knoedeldeeg om het zacht en elastisch te maken: culinaire trucs

#image_title
411views

Zelfgemaakte dumplings zijn een heerlijk gerecht dat veel huisvrouwen het liefst koken.

Toch kan een dergelijke bereiding worden ingevroren, zodat u op elk gewenst moment een stevig en smakelijk gerecht kunt bereiden.

Het belangrijkste kenmerk van een dergelijk halffabrikaat is dat er geen twijfel bestaat over de samenstelling ervan.

Tegelijkertijd kan niet elke huisvrouw opscheppen dat het deeg voor dumplings altijd zacht en elastisch is. Maar om het probleem te vergeten, moet je één truc leren van ervaren koks.

Dumplings
Foto: Pixabay

Het bleek dat het hele punt is dat je plantaardige olie aan het deeg moet toevoegen.

Het is dit ingrediënt dat de massa elastischer maakt en voorkomt dat deze scheurt.

Het is belangrijk om de juiste verhouding te kiezen. Het is raadzaam om ongeveer 1,5 el te nemen voor 450-500 g bloem. l. plantaardige olie.

Dit deeg plakt niet aan je handen en rolt perfect uit op tafel.