Culinair

Geen grillen meer over gebakken vis: een droom, geen recept

#image_title
464views

Niet alle kinderen zijn het erover eens vis te eten, ook al is het een heerlijke filet. In dergelijke gevallen moet je een truc gebruiken om het lichaam van het kind van nuttige stoffen te voorzien.

Dit recept zal niet alleen door kinderen worden gewaardeerd. Het is mogelijk dat volwassenen bijzonder blij zullen zijn.

Wij vertellen je hoe je een heerlijke vissoufflé maakt.

Vereist:

  • visfilet (koolvis of analogen) – 600 g;
  • ei – 2 stuks;
  • melk – 160 ml;
  • brood – 3 plakjes;
  • uien – 1-2 stuks;
  • zout, peper naar smaak;
  • boter.

Hoe koken

1. Snijd de vis in stukjes, snijd de ui in blokjes en laat het brood 5-10 minuten in melk weken.

Vis
Foto: © Belnovosti

2. Als het brood klaar is, knijp je alle ingrediënten in een diepe kom, voeg een ei en gesmolten boter (een paar lepels) toe, evenals zout en peper.

3. Klop met een blender en verdeel het afgewerkte mengsel in vormen (kan worden gebruikt voor cupcakes) en behandel ze met olie.

4. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bak de soufflé gedurende 20 minuten.

Maar als de ovenschaal groot is, kan het langer duren. Eet smakelijk!

Eerder vertelden we je hoe je bananenmelk maakt.