Culinair

Gehakt serveren in het Frans: een gerecht dat iedereen zeker lekker zal vinden – een eenvoudige bereidingswijze

505views

Meestal wordt gehakt gebruikt om koteletten, gehaktballen te maken, of wordt het toegevoegd aan taarten of taarten.

Maar je kunt een origineler gerecht serveren, dat ook smakelijk en ongelooflijk sappig blijkt te zijn.

Een knapperige en aromatische korst van kaas en uien zal deze traktatie alleen maar aanvullen.

Ingrediënten

Om 4-5 porties te bereiden, heeft u het volgende nodig:

Gemalen vlees
Foto: © Belnovosti
  • gehakt – 700 g;
  • uien – 4 stuks;
  • water – 70 ml;
  • kaas – 150 g.

Je moet ook zout, gemalen peper en mayonaise bereiden. Hun hoeveelheid moet worden gekozen op basis van uw eigen smaakvoorkeuren.

Hoe koken

De stukjes ui moeten worden gevuld met water en met een blender tot een pasta worden gemalen.

Dan moet je zout en peper erdoor roeren, en dan moet dit allemaal aan het gehakt worden toegevoegd.

De massa moet grondig worden gemengd en in 4-5 gelijke delen worden verdeeld.

De resterende ui moet in ringen worden gesneden en in plantaardige olie worden gebakken.

Zodra de plakjes zacht worden, betekent dit dat het vuur uitgezet kan worden.

De bakplaat moet worden ingevet met olie.

Bovenop moet je porties gehakt leggen, waarop je gebakken uien, een beetje mayonaise en geraspte harde kaas moet doen.

Het gerecht moet ongeveer 20-30 minuten op 180 graden worden gebakken.

Eerder vertelden we je hoe je heerlijke koteletten kunt bereiden zonder gehakt.