Culinair

Hoe cheesecakes koken in een slowcooker: je kunt ze niet in een koekenpan maken

#image_title
145views

Cheesecakes kunnen in een koekenpan worden gebakken of in de oven worden gebakken, waardoor ze alleen maar gezonder en zelfs lekkerder worden.

Je kunt cheesecakes ook in melk koken, maar dit is ingewikkeld. Er is een andere manier: cheesecakes koken in een slowcooker. Ze zeggen dat het beter lukt dan in een koekenpan.

Een multicooker is een grote hulp, maar veel mensen stellen zich niet eens voor welke mogelijkheden deze elektrische “steelpan” heeft.

Het duurt 30 minuten om cheesecakes erin te koken.

Kwark Eieren
Foto: © Belnovosti

Producten:

  • kwark – 500 gr;
  • ei – 1 stuk;
  • suiker – 2 el. l.;
  • bloem – 4 el. l.

Hoe koken

1. Pureer de kwark in een diepe kom met een vork. En als er geen klontjes meer zijn, klop je er één ei door.

2. Roer en voeg suiker toe. Je hebt niet veel suiker nodig, anders lopen de cheesecakes uit.

Het is gemakkelijker om het helemaal niet toe te voegen, maar om de cheesecakes te serveren met iets zoets, bijvoorbeeld gecondenseerde melk.

3. Zeef vervolgens de bloem en kneed tot een homogeen wrongelmengsel. Het is raadzaam om de hoeveelheid bloem te controleren. Het deeg mag niet stijf of erg vloeibaar zijn.

4. Vorm cheesecakes, paneer ze in een kleine hoeveelheid bloem.

5. Zet de multicooker in de modus “Frituren” en bak de cheesecakes ongeveer 5 minuten aan de ene kant en vervolgens aan de andere kant.

De kooktijd is echter afhankelijk van de kenmerken van het model.

Serveer met zure room, natuurlijke yoghurt, jam of gecondenseerde melk. Eet smakelijk!

Eerder vertelden we je hoe je gekonfijte sinaasappelschil kunt bereiden.