Culinair

Hoe de smaak van koolgerechten te verbeteren: 4 geheimen – niet alle huisvrouwen kennen ze

#image_title
488views

Kool is een ongelooflijk gunstig product voor je figuur, schoonheid en gezondheid.

Daarom moet je weten welke trucs je kunt gebruiken om plantaardige gerechten lekkerder te maken.

Van welke geheimen zijn niet alle huisvrouwen op de hoogte?

Elimineer onaangename geuren bij het blussen

Als je regelmatig kool stooft, ben je waarschijnlijk deze onaangename eigenschap tegengekomen: tijdens het kookproces begint zich een specifieke geur in de keuken te verspreiden.

Om dit te voorkomen, moet je een truc gebruiken: doe gewoon een stuk brood (bij voorkeur wit) in de kom.

kool
Foto: © Belnovosti

Nog een truc voor gestoofde kool

Het is bekend dat kool meestal wordt gestoofd met andere ingrediënten om het lekkerder en gezonder te maken. Om het gerecht echter van de hoogste kwaliteit te maken, moet je de kool in een aparte container laten stomen.

Maar dan moeten de ingrediënten worden gemengd.

Voor het vullen van taarten

Het is bekend dat de vulling enigszins bitter kan zijn, omdat we deze bereiden van verse kool. Voordat u met de groente gaat werken, moet u deze daarom een ​​paar minuten in heet water plaatsen.

Zure kool

Soms blijkt het product zuurder dan we hadden verwacht. In dit geval kunt u het product eenvoudig lichtjes afspoelen met koud water.

Dit zal een positief effect hebben op de smaak.

Eerder hadden we het over wat je aan thee kunt toevoegen.