Culinair

Hoe je heerlijk vis in de oven bakt: een gerecht dat elke tafel zal versieren – een snel en eenvoudig recept

#image_title
475views

Vis is een gezond product dat in de voeding van elke persoon zou moeten zitten.

Tegelijkertijd kunt u visgerechten niet alleen op de gebruikelijke eettafel zetten, maar ook op de nieuwjaarstafel.

Je kunt snel en gemakkelijk een traktatie bereiden als je op één eenvoudig recept let. Culinaire experts raden aan om citrusvruchten en tomaten te gebruiken om de smaak en het aroma interessanter te maken.

Zo bak je heerlijk vis in de oven

Voor 600 g visfilet heb je nodig:

Vis
Foto: © Belnovosti
  • kers – 250 g;
  • citroen – 1 stuk;
  • boter – 100 g;
  • groen – 1 bosje.

Eerst moet je de schil op een fijne rasp raspen. Pers vervolgens het sap uit de citroen.

Vervolgens moeten de stukjes filet met sap worden gegoten, en ook met zout en peper.

Laat de vis 15 minuten in deze marinade staan ​​en plaats hem dan in een ovenschaal. Leg eerst stukjes tomaat in de buurt en giet ook gesmolten boter over de vis.

Het gerecht mag niet langer dan 15-18 minuten op 200 graden worden gebakken.

Voor het serveren moet de vis worden besprenkeld met schil en kruiden.

Eerder vertelden we je hoe je vis gemakkelijk kunt schoonmaken.