#image_title
470
Verbrand of vastzittend voedsel in een koekenpan is een nogal onaangename situatie die het gerecht kan verpesten.
Om deze situatie te voorkomen, moet je van tevoren nadenken – soms helpt zelfs een met teflon gecoate koekenpan niet.
Gelukkig zijn er verschillende manieren om het probleem aan te pakken.
We bieden verschillende lifehacks aan die u zullen helpen het probleem het hoofd te bieden.
Zo voorkom je dat de pan verbrandt
Hier zijn enkele manieren.
- Zout. Deze methode is geschikt voor aluminium pannen. Giet gewoon een beetje olie en voeg er een snufje zout aan toe.
- Appelazijn. Voeg opnieuw de zonnebloemolie toe en als deze heet is, voeg je een beetje appelciderazijn toe – laat dit op laag vuur verdampen.
- Natuurlijke boter. De vetverbindingen in dit product helpen verbranding te voorkomen. Doe een lepel natuurlijke olie in de koekenpan en vet het hele oppervlak in.
We schreven eerder over waarom voedsel aanbrandt op een gietijzeren koekenpan.