Culinair

Hoe kippenharten op de juiste manier te koken: hoe lang moeten ze worden gekookt tot ze zacht zijn – let op voor huisvrouwen

#image_title
475views

Bijproducten moeten in de voeding worden opgenomen, omdat ze rijk zijn aan vitamines en een positief effect hebben op de gezondheid. Bovendien hebben ze een redelijk betaalbare prijs.

Maar niet elke huisvrouw riskeert dergelijke producten te gebruiken voor lunch of diner. Toch moet je weten hoe je ze op de juiste manier kookt.

Gekookte kippenharten worden een delicatesse onder het slachtafval genoemd. Vandaag zullen we kijken hoe we ze op de juiste manier kunnen koken, zodat ze lekker en zacht zijn.

Ze moeten eerst worden gewassen. Tijdens het proces moeten bloedstolsels worden verwijderd. Je kunt de harten in twee delen snijden en het vet en al het overtollige verwijderen met een mes.

Pot
Foto: Pixabay

Als ze bevroren zijn, moeten ze eerst worden ontdooid en pas dan kan de juiste procedure worden uitgevoerd.

Hoe kippenharten te koken

Het proces is vrij eenvoudig.

Zet eerst het water in de pan op het vuur en voeg zout toe. Zodra het begint te koken, kun je het slachtafval toevoegen.

Giet de bouillon 10 minuten na het opnieuw koken af ​​en vul de kom met schoon water. In dit geval kunt u een laurierblad, een paar extra aromatische kruiden en stukjes ui toevoegen.

Het gerecht moet ongeveer 40 minuten op middelhoog vuur worden gekookt. Van tijd tot tijd moet u het schuim verwijderen.

Eerder hebben we je verteld hoe je kipfilet op de juiste manier kookt, zodat deze zacht en sappig is.