Culinair

Hoe maak je ongewone aardappelpannenkoekjes van gewone: advies voor degenen die alles beu zijn

#image_title
475views

De traditionele ingrediëntenset voor aardappelpannenkoekjes bestaat uit aardappelen, bloem, eieren en zout.

Maar u kunt er zeker van zijn dat als u er nog een paar toevoegt aan de vermelde producten, het resulterende gerecht nog lekkerder zal zijn.

Paddestoelen

Champignons en aardappelen zijn een klassieke combinatie, dus waarom zou je deze niet gebruiken bij het maken van pannenkoeken? Als u besluit champignons aan het gerecht toe te voegen, snijd ze dan in dunne plakjes en voeg ze toe aan de geraspte aardappelen.

Als u besluit wilde paddenstoelen te gebruiken, moet u ze eerst gaar bakken en pas daarna aan de aardappelen toevoegen. Je kunt alle paddenstoelen naar keuze gebruiken: van oesterzwammen en eekhoorntjesbrood tot esppaddestoelen, eekhoorntjesbrood en zelfs honingpaddestoelen.

Draniki
Foto: © Belnovosti

Kaas

Een ander populair ingrediënt dat aan pannenkoeken kan worden toegevoegd, is kaas.

Je kunt bijna elke soort kaas gebruiken die je lekker vindt, maar harde kazen zoals Parmezaanse kaas, cheddar of mozzarella zijn de beste opties. Rasp de geselecteerde kaas op een grove rasp en voeg toe aan de geraspte aardappelen.

Groenten

Het is ook een goed idee om wat groenten aan de pannenkoeken toe te voegen, zodat ze gezonder worden en de smaak varieert.

Je kunt hiervoor geraspte wortel, courgette, pompoen, aubergine of paprika kiezen en deze aan de aardappelen toevoegen.

Eerder deelden we culinaire trucs waarmee je sappig gehakt voor koteletten kunt bereiden.