Hoe maak je pannenkoeken luchtig: de belangrijkste geheimen van een kwaliteitsgerecht worden onthuld
Om de pannenkoeken succesvol te noemen, moet je ze luchtig maken.
Het bereiken van het gewenste resultaat is niet zo moeilijk.
Welke geheimen moet je weten?
Meel
Onlangs heb je gehoord dat er bij het maken van pannenkoeken heel verschillende soorten meel kunnen worden gebruikt. Dit helpt om interessante visuele oplossingen te bereiken en verbetert ook de smaak.
Zorg er echter wel voor dat regulier tarwemeel de boventoon voert. Vergeet ook niet de noodzaak om het te zeven.
Samenhang
Bij het bereiden van dit gerecht is het uiterst belangrijk om de gewenste consistentie te bereiken. De richtlijn is altijd zure room.
Vergeet niet dat de bereiding van pannenkoeken niet te dik en steil mag zijn, herinnert kok Yulia Arkhipova, een expert bij de BelNovosti-netwerkpublicatie, eraan.
Verwachting
Pannenkoeken mogen nooit direct na het werken met het deeg worden gekookt. U moet minimaal tien minuten wachten voordat u verder gaat met manipulatie.
Eerder hadden we het over hoe je de kleur van borsjt kunt behouden zonder azijn.