Culinair

Hoe ongelooflijk malse en sappige karbonades te bereiden: giet dit mengsel eerst over het vlees – een truc van de chef-kok

499views

Karbonades zijn niet altijd zacht en sappig.

Maar niet-professionele koks klagen meestal over dit probleem.

Het door de chef-kok bereide gerecht is zeker mals.

Wat is het geheim? Het antwoord is simpel: het vlees voorweken.

karbonades
Foto: © Belnovosti

Belangrijke procedure

Nadat hij klaar is met het kloppen van het vlees, moet de kok een kom nemen, er 100 milliliter melk in gieten en een rauw ei toevoegen.

De inhoud van de container moet worden gezouten, gepeperd en goed gemengd.

Vervolgens moet u het vlees, dat eerder met een speciale hamer is “verwerkt”, in de resulterende vloeistof dopen.

Doe de karbonades in een geëmailleerde kom en giet de rest van het melk-eimengsel erbij.

De container met de volledige inhoud moet op de plank van het koelapparaat worden geplaatst.

Na een paar uur kunnen de karbonades eruit worden gehaald en beginnen met frituren.

Het resultaat van de warmtebehandeling van het vleesproduct zal ongelooflijk zachte en sappige koteletten zijn.

Het gerecht zal perfect taai zijn en een zeer heldere smaak hebben.

Eerder vertelden we je waarom je twee minuten kokend water over je lever moet gieten.