Culinair

Hoe uienpannenkoekjes te koken: ze worden goudbruin en aromatisch – het eenvoudigste recept

#image_title
463views

Als u gewend bent uw huishouden alleen te trakteren op zoete en donzige pannenkoeken, dan moet u aandacht besteden aan dit eenvoudige recept, dat uw gebruikelijke dieet perfect zal diversifiëren.

Deze pannenkoeken zijn zacht en smaakvol.

Het grote voordeel van deze traktatie is dat deze niet alleen warm, maar ook koud kan worden geserveerd.

Ingrediënten

  • uien – 600 g;
  • eieren – 2 stuks;
  • zout – 1/3 theelepel;
  • peper – 1/2 theelepel;
  • zure room – 2 theelepels;
  • Italiaanse kruiden – 1 theelepel;
  • bloem – 4 el. l.

Hoe uienpannenkoekjes te maken

De ui moet worden geschild en gehakt met een mes. Het is beter om een ​​groente met een milde smaak te nemen.

Ui
Foto: © Belnovosti

Klop in een aparte kom de eieren met kruiden en zure room. Dan moet je gezeefde bloem aan het mengsel toevoegen.

Pannenkoeken moeten worden gekookt in een voorverwarmde koekenpan met olie. Het is beter om ze op middelhoog vuur gedurende 2-3 minuten aan elke kant te bakken.

Het is beter om de traktatie te serveren met zure room en verse kruiden.

Eerder vertelden we je hoe je smaakvolle appelpannenkoekjes maakt.