Heerlijk lekkere sarmi met zuurkool – zo bereid je ze met koolbladeren en gehakt (of fijngehakt vlees).

Nu het weer kouder wordt en de kerstvakantie nadert, kan de gedachte aan heerlijke, zelfgemaakte, sappige en aromatische zuurkoolzuurkool niet anders dan in onze gedachten sluipen.

Het recept van de buren voor gehaktballetjes met kaas en ui kent geen gelijke, ze smelten in de mond

Dit heerlijke feestmaal is een favoriet van vele generaties in onze breedtegraden. Onze grootmoeders en overgrootmoeders maakten ze, wij doen ze nu, en hoogstwaarschijnlijk zullen ze lang na ons nog steeds gemaakt worden.

En je kunt er niets aan doen, laten we eerlijk zijn, ze zijn zo verleidelijk met hun sappige en smaakvolle vulling gewikkeld in een vel zelfgemaakte zuurkool, dat we ze gewoon niet kunnen weerstaan. Daarom hebben we voor u een geweldig recept uit de oude vergeten boeken voor koolsarmi met gehakt en rijst voorbereid, dat is getest, gemakkelijk en beproefd.

Zie hoe je ongelooflijk heerlijke koolsarmi maakt, volgens een oud en beproefd recept op jenata.blitz.bg