Hoe maak je zelfgemaakte sujuk met de juiste kruiden om zeker te zijn van het resultaat?

Heerlijk: Mijn grootmoeder deed haar hele leven dit geheime ingrediënt in zuurkool

Supermarkten en vleeswinkels zijn gevuld met allerlei soorten worst, waarvan de prijzen behoorlijk hoog zijn, terwijl de kwaliteit tegelijkertijd ontbreekt. In de volgende regels vind je een heel goed en succesvol recept voor niet zomaar een worst, namelijk zelfgemaakte sujuk, met de perfecte kruiden.

Hitsnack voor de winter: Tomaten in een potje met cognac

Met het begin van de winter en het naderen van de kerstvakantie wordt de tijd steeds geschikter voor het maken van deze delicatesse, een meze die geliefd en vereerd wordt door alle Bulgaren (en niet alleen), schrijft tami.bg.

Niet elk recept is echter succesvol. Deze zal alle zintuigen bevredigen van zelfs de meest veeleisende criticus van zelfgemaakte sujuk. Het recept is van een plaatselijke meesterworstmaker, die zich heeft bewezen in de bereiding van vlees: gezouten en gekruid, gevuld en gedroogd.

Kijk hoe je heerlijke zelfgemaakte sujuche maakt op jenata.blitz.bg