Culinair

Klassieke sandwiches en gevulde eieren bereiden voor de nieuwjaarstafel: eenvoudige recepten

#image_title
467views

Sommige huisvrouwen kunnen zich geen traditionele nieuwjaarstafel voorstellen zonder enkele klassieke gerechten.

Daarom blijven sommige recepten sinds de Sovjettijd ongewijzigd.

Dergelijke klassiekers zullen altijd gewild en relevant blijven.

Hoe bereid je twee gerechten uit de Sovjet-keuken voor op de nieuwjaarstafel?

Boterhammen

Veel mensen bereiden vooral klassieke sandwiches met kaviaar, maar je kunt ze ook met vis maken. Dit gerecht zal ook een zeer goede aanvulling op tafel zijn.

sandwich
Foto: © Belnovosti

Broodjes maken is eenvoudig. Om dit te doen, moet u de boter van tevoren in de keuken laten staan, zodat deze zacht wordt. Breng een laagje boter aan op een stuk brood en verdeel het gelijkmatig. Voeg vervolgens een stukje rode visfilet toe (licht gezouten). Vergeet ook een stukje verse komkommer niet. Het perfecte voorgerecht voor de nieuwjaarstafel is klaar.

Gevulde eieren

Als je nostalgisch bent naar de Sovjettijd, dan moet je het gerecht volgens dit recept bereiden. Er wordt voorgesteld om voor een tiental gekookte kippeneieren minstens honderd gram sprot te nemen. Het is beter om de vloeistof niet af te tappen.

We verdelen de eieren in twee delen. Neem de dooiers. 50% wordt gemengd met gemalen sprot en ingeblikte vloeistof. Stuur de vulling naar het wit.

We passeren de rest van de dooiers door een rasp en proberen de gevulde eieren effectief te strooien.