Culinair

Maak een stevige Italiaanse sandwichspread: een ongelooflijk eenvoudig recept

#image_title
151views

In plaats van een sandwich te maken van allerlei saaie ingrediënten, is het veel gemakkelijker om een ​​spread te gebruiken.

Het kan meerdere verschillende producten tegelijk bevatten. Dit Italiaanse spread-recept laat je op een nieuwe manier naar sandwiches kijken.

Vereist:

  • boter – 200 gram;
  • zongedroogde tomaten – 60 g;
  • basilicum (vers) naar smaak;
  • knoflook – 1-2 teentjes;
  • zout.
Boterhammen
Foto: © Belnovosti

Hoe koken

1. De boter moet smelten en zacht worden, maar niet smelten. Indien gewenst kun je het verslaan met een blender.

2. Snijd de zongedroogde tomaten fijn, hak de basilicum fijn en haal de knoflook door een pers.

3. Meng de ingrediënten in een geschikte container en voeg zout toe.

Als je hier kaas op een fijne rasp raspt, wordt de spread nog bevredigender en rijker.

De spread mag niet langer dan 3-4 dagen in een hermetisch afgesloten bakje worden bewaard.

Eerder vertelden we je hoe je havermoutkoteletten kookt.