Culinair

Sprotten en aardappelen: combineer deze producten op de juiste manier en je krijgt een heerlijk gerecht

#image_title
477views

Het lijkt erop dat het onmogelijk is om van sprot en aardappelen een culinair meesterwerk te bereiden.

Eigenlijk hoeven deze producten alleen maar op de juiste manier gecombineerd en verwerkt te worden. Het resultaat zal een echt smakelijk en feestelijk gerecht zijn.

Aardappelen en sprot moeten worden gebakken. Het eindresultaat zal zoiets zijn als een aardappeltaart met visvulling.

U moet het gerecht echter bereiden zonder een van de onderstaande stappen over te slaan.

sprot
Foto: Pixabay

Stadia van koken

  1. Je moet een kilo geschilde aardappelen in plakjes snijden. De resulterende massa moet in twee delen worden verdeeld. De eerste moet over de bodem van de bakvorm worden verdeeld.
  2. Het is noodzakelijk om een ​​pot sprot te openen en de daaruit gehaalde vis te verspreiden zodat deze de aardappellaag bedekt.
  3. De rest van de aardappelen moet in de derde laag van het toekomstige gerecht worden verwerkt.
  4. De resulterende “constructie” moet worden gevuld met een mengsel bestaande uit de volgende ingrediënten: drie rauwe eieren, zure room (3 eetlepels), 100 gram geraspte kaas, een beetje zout.
  5. De vorm moet in de oven worden geplaatst, voorverwarmd tot 200 graden. De baktijd moet 45 minuten zijn.

Eerder hebben we je verteld hoe je kipfilet op de juiste manier kookt, zodat deze zacht en sappig is.