Culinair

Waar kun je nog meer cheesecakes mee maken: deze lekkernij zal door velen gewaardeerd worden

#image_title
474views

Je kunt verse appels, rozijnen of ander gedroogd fruit toevoegen aan cheesecakes, of ze gewoon serveren met verse bessen.

Dit recept moet in de winter snel worden bereid, terwijl markten en winkels vol staan ​​met verse en geurige mandarijnen.

Vereist:

  • kwark – 300 gr;
  • bloem – 4 el. l.;
  • zetmeel – 1 eetl. l.;
  • eieren – 2 stuks;
  • zout – 1 snuifje;
  • suiker – 2 el. l.;
  • mandarijnen – 4 st.

Hoe koken

1. Klop de kwark los met eieren, suiker, zout en zeef de bloem als je klaar bent.

2. Schil het fruit, verdeel het in plakjes en snijd ze in stukjes, bestrooi ze met zetmeel.

Syrniki
Foto: © Belnovosti

3. Voeg fruit toe aan het deeg en meng of vul elke cheesecake afzonderlijk met mandarijnen.

4. Voor het frituren worden de afgewerkte cheesecakes in bloem gepaneerd en gebakken in een verwarmde koekenpan met plantaardige olie.

Serveer op tafel, bestrooid met poedersuiker of zure room. Eet smakelijk!

Eerder hadden we het over het recept voor een heerlijke jus.