Culinair

Waarom boter aan soep toevoegen: een truc die je zal verrassen

#image_title
490views

Elke chef-kok heeft zijn eigen geheim voor het maken van geweldige soep.

Soms gaat het allemaal om de geheime ingrediënten.

Veel mensen weten dat een stuk boter in borsjt de smaak van het gerecht aanzienlijk kan verbeteren, waardoor het zachter en evenwichtiger wordt.

Maar het is de moeite waard om op te merken dat deze truc geschikt is voor elke soep.

Soep
Foto: © Belnovosti

Dit product zorgt voor een gelijkmatige smaak en kan dienen als extra saus in een gerecht.

Culinaire experts merken op dat het toegestaan ​​is om niet alleen boter, maar ook olijfolie te gebruiken bij het koken van soep.

Veel hangt af van de ingrediënten die al in de pan zitten.

Als er bijvoorbeeld aardappelen of erwten worden toegevoegd en de consistentie lijkt op aardappelpuree, zal olijfolie de smaak rijker maken en ervoor zorgen dat alle componenten beter worden opgenomen.

Een paar minuten voor het einde van de bereiding kunt u in kleine hoeveelheden olie aan de soep toevoegen.

Eerder vertelden we je waarom soep smakeloos kan zijn.