Culinair

Waarom je geen heerlijke cheesecakes kunt maken: 3 belangrijke fouten

#image_title
454views

Malse en aromatische cheesecakes zijn een ideaal ontbijtgerecht.

Toch kan zo’n traktatie niet alleen lekker, maar ook gezond worden genoemd.

Tegelijkertijd kan niet elke huisvrouw opscheppen dat ze altijd uitstekende cheesecakes maakt. Toch klagen velen dat het gerecht vaak uit elkaar valt in de pan, aanbrandt of niet erg smakelijk is. Het draait allemaal om de fouten die worden gemaakt tijdens het kookproces.

Laten we eens kijken naar de meest populaire van hen.

Syrniki
Foto: © Belnovosti

Verdeel over de pan

Als dit gebeurt, betekent dit dat de kwark te vloeibaar was. In dergelijke gevallen moet het eerst worden uitgeperst.

Het kan ook zijn dat er te weinig bloem of griesmeel is toegevoegd.

Brandwond

Waarschijnlijk is de pan te heet. Je moet cheesecakes op middelhoog of laag vuur koken.

Bovendien ontstaat het probleem door een teveel aan suiker in het deeg. Dit bulkproduct verandert bij verhitting in siroop en zorgt ervoor dat de cheesecakes verbranden.

Rauw van binnen

Dit probleem volgt uit het vorige, toen het vuur te hoog was en de suiker in het deeg te veel was.

Als je het probleem wilt vermijden, moet je ook nog een regel onthouden. Zoals culinaire experts opmerken, moet zodra de cheesecakes in de koekenpan worden omgedraaid, het vuur worden verlaagd en moet de braadpan worden afgedekt met een deksel.

Je kunt de cheesecakes ook afbakken in de oven. Het is voldoende om het gerecht slechts 5 minuten op 180 graden te laten staan.