Er zijn veel manieren om vlees te bereiden.
Maar als je wilt dat het gerecht zacht en mals is, dan kun je niet zonder marinade.
Je kunt vlees bijvoorbeeld niet alleen zachter, maar ook lekkerder maken als je een marinade op theebasis bereidt.
In een groot glas moet je een paar zakjes zwarte thee zetten, en dan kun je kleine stukjes uien en een paar van je favoriete kruiden toevoegen voor een heldere smaak.
Giet vervolgens de resulterende drank gedurende vier uur over de stukken vlees.
Als we het hebben over het koken van gevogelte, dan is marineren voldoende gedurende 30-60 minuten.
De bereiding dient in de koelkast bewaard te worden.
Hierna hoeft u het product alleen nog maar een beetje af te deppen met keukenpapier, en dan kunt u veilig doorgaan naar de volgende kookfase.
Dit vlees kan veilig worden bereid in de oven, op de grill of in een gewone koekenpan. De traktatie zal u verrassen met zijn zachtheid en aangename aroma.
Eerder vertelden we je de geheimen van het bereiden van heerlijke Sovjet-kebab.