Culinair

Wat en waarom mag niet aan gehakte koteletten worden toegevoegd: het gerecht zal taai en smaakloos zijn – niet iedereen weet het

#image_title
482views

Het proces van het maken van koteletten is vrij eenvoudig.

Maar als u wilt dat de traktatie altijd zacht, zacht en smakelijk is, moet u tijdens het bereidingsproces rekening houden met enkele nuances.

Veel mensen breken bijvoorbeeld een ei in gehakt, in de overtuiging dat het werkstuk op deze manier zeker niet uit elkaar zal vallen in de koekenpan.

Ervaren koks zeggen dat er helemaal geen eiwitten mogen zijn. Een heel ei maakt het gerecht te taai en droog.

Gemalen vlees
Foto: © Belnovosti

Het is toegestaan ​​om slechts één dooier te gebruiken.

Maar het zijn niet alle subtiliteiten van het koken die vergeten worden.

Het is vermeldenswaard dat u bij het weken van brood water moet gebruiken en geen melk.

Het punt is dat de drank ook veel eiwitten bevat, wat schadelijk is voor het gerecht.

Als je water gebruikt, worden de schnitzels zachter en smakelijker.

Het is de moeite waard om te overwegen dat je per kilogram gehakt 250 gram geweekt brood zonder korstjes moet nemen.

Eerder hebben we je verteld waarom je frisdrank moet toevoegen aan gehaktkoteletten.