Culinair

Wat te gebruiken voor het paneren van koteletten: ervaren koks noemden 3 onverwachte opties

#image_title
464views

De kwestie van het paneren van koteletten is altijd relevant, omdat dit een belangrijke fase is in het werken met het gerecht.

Sommige huisvrouwen weigeren helemaal te paneren, maar in dit geval kan het vleesproduct droog en hard worden.

Meestal valt de keuze op standaard crackers – gekocht of zelfgemaakt. Maar je kunt experimenteren met andere producten.

Welke drie opties kunt u veilig overwegen?

Chips

Ja, deze optie kan niet nuttig worden genoemd, maar dergelijke schnitzels zullen je gewoon verbazen met hun kwaliteit en smaak. Om dit te doen, moeten chips van welke smaak dan ook een beetje worden gehakt.

koteletten
Foto: © Belnovosti

Daarna paneren we de schnitzels en gaan we verder met het gebruikelijke frituren. Omdat er een grote keuze aan fiches is, kun je een aantal zeer interessante combinaties maken.

Griesmeel

Voor veel huisvrouwen is deze optie al de belangrijkste geworden, omdat griesmeel goed presteert als paneermeel. De schnitzels worden mooi en smaken erg goed.

Maïsmeel

Als je dit soort meel nog niet hebt geprobeerd, moet je dat zeker doen. Ze heeft een goede smaak, maar haar belangrijkste ‘verdienste’ is niet eens dat.

Dankzij deze paneermeel wordt de kleur verbazingwekkend goudkleurig.