Culinair

Wat toe te voegen aan vlees om aardappelschotel ontzettend lekker te maken: geheim ingrediënt

#image_title
487views

Aardappelschotel is erg vullend. En het is wenselijk dat het ook smakelijk is.

De smaak van een gerecht kan aanzienlijk verbeterd worden door het vleesingrediënt goed te verwerken.

Je mag geen rauw gehakt gebruiken. Het is beter om het vlees voor te koken en door een vleesmolen te halen.

Aan het gehakte rundvlees moet je een geheim ingrediënt toevoegen (en de ovenschotel zal zo lekker mogelijk zijn als je dit soort vlees gebruikt).

braadpan
Foto: Pixabay

En dan krijgt de kok niet alleen een ovenschotel, maar een echt culinair meesterwerk.

Over welk geheim ingrediënt hebben we het?

Het gerecht wordt veel smakelijker als de vulling boter bevat.

Voeg een paar stukjes van het bovengenoemde vettige product toe aan het gekookte rundvlees, samengehakt met gekookte uien.

Zout het mengsel en meng het goed. Het resulterende mengsel is de ideale vulling voor aardappelschotel.

Plaats de lagen op de standaardmanier: bodem – puree, midden – boter-vleesmengsel, bovenkant – puree. Vergeet niet om melk- en eiervulling te gebruiken.

Het resultaat van het bakken is werkelijk heerlijk.

Eerder vertelden we je hoe je in een half uur universele jus kunt bereiden.