Culinair

Wat toe te voegen aan zelfgemaakte dumplings om ze 10 keer lekkerder te maken: een culinair trucje

#image_title
503views

Zelfgemaakte dumplings zijn altijd beter dan in de winkel gekochte dumplings: lekkerder, malser en vooral: je kunt absoluut geen twijfel hebben over de samenstelling en kwaliteit van een dergelijk product.

Maar velen die graag zelf dumplings maken, klagen dat de dumplings tijdens het kookproces zacht worden.

In plaats van een smakelijk gerecht verschijnt er op het bord een vreemde en helemaal niet smakelijke massa.

Als je deze problemen wilt voorkomen, moet je één geheim ingrediënt kennen.

Dumplings
Foto: Pixabay

Het is voldoende om de randen van het knoedeldeeg in te vetten met losgeklopte dooier, die als lijmmiddel zal werken.

Bovendien moet je tijdens de bereiding van de vulling een paar extra ingrediënten toevoegen, zodat het gerecht er niet alleen smakelijk uitziet, maar ook een aangenaam verrassende smaak heeft.

Om dit te doen, moet je aardappelen aan de vleesvulling toevoegen.

Voor 250 g gehakt moet je 200 g geraspte groente nemen.

Als je deze eenvoudige trucs onthoudt, zullen je zelfgemaakte dumplings sappig, smakelijk en erg lekker zijn.

Eerder vertelden we je hoe je dumplings heerlijk in de oven kunt bakken.