Culinair

Welke 3 trucs zullen helpen de lever sappig en zacht te maken: wat huisvrouwen niet mogen vergeten

#image_title
472views

Als u uw gezinsleden wilt verwennen met heerlijke en hoogwaardige koekjes, dan kunt u niet zonder een beproefd recept.

Het slachtafval verliest gemakkelijk zijn sappigheid en krijgt een onaangename smaak.

Daarom is het de moeite waard om de trucs te onthouden die de situatie kunnen veranderen.

Wat zijn ze?

Het is niet nodig om uw lever ergens in te laten weken.

Deze manipulaties kunnen in het beste geval nutteloos blijken te zijn, en in het slechtste geval kunnen ze de lever beschadigen. Daarom mag er geen melk of azijn worden gebruikt.

lever
Foto: Pixabay

Was het product eenvoudig onder koud water. Het zou genoeg zijn.

Dimensies

Te fijn gesneden lever blijkt vrijwel altijd droog. Daarom moet u geen miniatuursnijformaat kiezen.

Het beste is om een ​​middelgrote maat te kiezen. Dergelijke stukken worden goed gebakken en behouden hun sappigheid.

Kokend water

Maar velen hebben nog nooit van deze truc gehoord. Voordat u de lever aan de braadpan toevoegt, moet u deze twee minuten in kokend water bewaren.

Eerder hadden we het over hoe je bieten perfect kunt bakken.