Culinair

Zo maak je kipgoulash zodat deze in je mond smelt: een eenvoudig recept

#image_title
147views

Zachte en malse goulash kan bij elk bijgerecht passen.

Deze lunch zal zeker stevig en smakelijk zijn.

Veel mensen zijn eraan gewend dat goulash vaak wordt bereid uit varkensvlees of rundvlees. Maar het gerecht zal gemakkelijker zijn en veel sneller koken als je kip gebruikt.

Welke ingrediënten zijn nodig om goulash te maken?

Voor twee porties is het voldoende om te nemen:

Goulash gerecht
Foto: Pixabay
  • filet – 400 g;
  • uien – 1 stuk;
  • wortels – 1 stuk;
  • tomatenpuree – 40 g;
  • bloem – 1 eetl. l.;
  • plantaardige olie – 3 el. l.;
  • water – 300 ml.

Bovendien moet u kruiden bereiden voor een helderdere smaak. Je kunt paprika, zout en gemalen zwarte peper gebruiken.

Hoe gevogeltegoulash op de juiste manier te bereiden

Groenten moeten worden gehakt en gebakken in plantaardige olie. Je moet er tomatenpuree aan toevoegen.

Dit mengsel mag niet langer dan 3 minuten op het vuur worden bewaard en daarna moet bloem worden toegevoegd.

De massa moet goed worden gemengd.

Plaats de stukken kip onmiddellijk en giet na 2 minuten water in de pan. Tegelijkertijd kunt u kruiden toevoegen.

Het gerecht moet op laag vuur worden gestoofd en afgedekt gedurende ongeveer 25 minuten.