Beauty en Gezondheid

3 geweldige gezondheidsvoordelen van rijstazijn

#image_title
477views

Rijst wordt in onze keuken niet veel gebruikt, maar in het Oosten wordt het gebruikt om allerlei gerechten op smaak te brengen, van augurken, sushi en wat al niet meer. Naast de smaakkwaliteiten heeft deze rijstsoort ook gezondheidsvoordelen.

Kijk beter:

Deze azijn, gemaakt van gefermenteerde rijstkorrels, kan afhankelijk van de rijstsoort een andere kleur of een rijkere smaak hebben. Het is rijk aan antioxidanten en nuttige stoffen en om deze reden is het een van de toegestane producten van veel gezonde diëten. Daarom is het de moeite waard om het in je menu op te nemen.

Draagt ​​bij aan een goede immuniteit

Door de aminozuren die het bevat, vermindert en stoot het vrije radicalen af ​​die het lichaam zijn binnengedrongen, waardoor het wordt gezuiverd van gifstoffen en wordt beschermd tegen bacteriën en virussen. Het verbetert dus de werking van het immuunsysteem.

Voor een gezond hart

Vooral geschikt voor mensen die lijden aan bloed- of hartproblemen. In dit geval wordt aanbevolen om het in uw dieet op te nemen, omdat de samenstelling ervan natrium mist, en dankzij dit corrigeert het met succes de bloeddruk en voorkomt het de ophoping van cholesterol in de slagaders en bloedvaten.

Voor een betere peristaltiek

Naast het helpen bij de opname van nuttige voedingsstoffen uit de producten die we consumeren, verbetert de consumptie van rijstazijn de peristaltiek van de darmen en versterkt het de stofwisseling door de lever te zuiveren. Het draagt ​​dus bij aan het kwijtraken van extra kilo’s en gewichtsbeheersing. Om ze kwijt te raken, wordt azijn uit bruine rijstkorrels aanbevolen.