Culinair

Aardappelen in de schil koken in 5 minuten: een eenvoudig recept – geen oven nodig

#image_title
472views

Soms wil je gepofte aardappelen maken, maar dit proces duurt relatief lang.

Gelukkig is er een manier om de bereiding van dit gerecht te versnellen zonder de oven te gebruiken.

Het blijkt dat de perfecte gepofte aardappel binnen 5 minuten gaar is.

Deze nuttige lifehack zal van pas komen voor degenen die vaak haast hebben en geen tijd willen verspillen met koken.

aardappel
Foto: © Belnovosti

Wat moeten we doen

Je moet aardappelen, servetten en papieren handdoeken meenemen – we koken in de magnetron.

Was de aardappelen zo goed mogelijk, neem een ​​servet en bevochtig deze goed met water – wikkel elke aardappel in vochtig papier.

Plaats hem dan eenvoudig in de magnetron en stel de kooktijd in op 5 minuten. Haal na verloop van tijd de aardappelen eruit en verwijder het servet.

Merk op dat op deze manier gekookte aardappelen zacht worden.

Eerder schreven we over een gerecht dat populair was in de USSR.