Culinair

Hoe bietenpannenkoekjes te koken: een ongebruikelijk recept – je hebt zeker nog nooit zoiets geprobeerd

#image_title
488views

Draniki is een interessant, smakelijk en populair gerecht, dus ze koken het vrij vaak.

Maar tegelijkertijd blijven het recept en het hoofdbestanddeel in de meeste gevallen ongewijzigd.

Het is echter niet altijd de moeite waard om aardappelpannenkoekjes op aardappelbasis te maken. Je kunt een extravagantere en gezondere optie proberen.

Hoe bietenpannenkoekjes te koken

Boodschappenlijstje

– een halve kilo bieten (voorgekookt of gekookt in de oven);
– twee teentjes knoflook;
– een ei;
– ongeveer vijf eetlepels bloem;
– optionele kruiden en zout.

aardappel pannekoeken
Foto: © Belnovosti

Kook methode

Bieten kunnen van tevoren worden gekookt, maar de in de oven gekookte groente zal een helderdere en rijkere smaak hebben. Maal het met een rasp.

Knoflook kan door een pers worden gehaald of met een mes worden gehakt. We introduceren het bij de bieten. Voeg vervolgens het ei toe en breng het mengsel tot een gladde massa.

Het is beter om de bloem te zeven en aan de rest van de producten toe te voegen.

Voeg op het einde de benodigde hoeveelheid zout toe en voeg kruiden toe waarvan je denkt dat ze de smaak van aardappelpannenkoekjes zullen verbeteren.

Daarna beginnen we het gerecht te bakken in een verwarmde koekenpan met plantaardige olie.

We hadden het eerder over hoe je perfecte pannenkoeken maakt.