Culinair

Hoe de hele familie broccoli te voeren: ze zullen het eten en om meer vragen

#image_title
472views

Er is veel denkkracht voor nodig om het hele gezin broccoli te voeren. Het heeft geen zin om te praten over de vitamines en voedingseigenschappen van deze koolsoort.

Er blijft maar één ding over: het huishouden opzettelijk misleiden.

Expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie Yulia Arkhipova, een kok en bakker van de vierde klas, vertelde hoe je broccoli heerlijk kunt koken.

Hoe koken

1. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd ze in kleine stukjes.

Broccoli
Foto: © Belnovosti

2. Pel de knoflook, haal door een pers of hak hem fijn met een mes.

3. Snijd de kipfilet in reepjes of blokjes, bestrooi met zout, kruiden, kruiden – naar smaak.

4. Verhit een koekenpan en plantaardige olie, bak het gevogeltevlees gedurende 5 minuten op middelhoog vuur, al roerend.

5. Voeg de knoflook toe en bak 3 minuten. Voeg dan de broccoli toe aan de pan.

6. Roer, voeg naar smaak sojasaus toe en bak het mengsel 5 minuten.

7. Klop 2-3 eieren los en giet de groenten en het vlees erbij, dek af met een deksel en breng op laag vuur klaar. Eet smakelijk!

Eerder vertelden we je welke culinaire recepten van Sovjet-huisvrouwen tegenwoordig vergeten zijn.