Hoe een heerlijk beslag voor karbonades te bereiden: ervaren huisvrouwen noemden de beste opties
Tijdens de feestdagen worden karbonades vaak aan tafel geserveerd, omdat dit vleesgerecht meestal een groot succes is.
Het geheim van succes ligt niet alleen in perfect bereid vlees, maar ook in het beslag.
Hoe interessanter de optie die u kiest, hoe smakelijker de vleestraktatie zal zijn.
Zo maak je een heerlijk beslag voor luxe karbonades
De eenvoudigste optie
Dit recept is geschikt voor degenen die geen extra ingrediënten willen kopen voor het maken van beslag. Daarom hoeft u alleen maar witbrood of brood te malen met een grove rasp.
Combineer de resulterende kruimels met een kippenei.
Voor een smakelijke look
Sommige soorten beslag verbeteren niet alleen de smaak van karbonades, maar zorgen er ook voor dat ze er aantrekkelijker en smakelijker uitzien. Om dit te doen, moet je twee eetlepels mayonaise met zure room aan het ei toevoegen.
Vergeet ook een paar eetlepels maïsmeel niet. De karbonades zullen ongelooflijk aantrekkelijk blijken.
Ongebruikelijke maar zeer smakelijke optie
In dit geval wordt voorgesteld om een kippenei te mengen met een paar eetlepels gewone bloem. Maar dat is niet alles. Je zult een aantal van de gebruikelijke broodkruimels moeten toevoegen.
We voegen ook geraspte kaas toe aan het beslag. Dergelijke karbonades zullen zeker niemand onverschillig laten.